Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Wendy

Iets over mijzelf
Ik ben Wendy, 42 jaar en ik woon samen met mijn zoontje in Zeeuws Vlaanderen. Ik hou van spanning, avontuur en dingen ontdekken samen met mijn zoontje en vrienden. Vorig jaar is mijn vader, mijn grote voorbeeld, aan een rot ziekte overleden. Hier heb ik het nog steeds erg moeilijk mee.

Hoe ben je bij Stoffels Bleijenberg terecht gekomen?
Toen de Corona crisis begon, werkte ik nog bij een zwembad. Helaas kwam daar een einde aan door Corona. Ik raakte aan de praat met mijn achterbuurvrouw, die bleek bij Stoffels Bleijenberg te werken! Na een gesprek ben ik aan de slag gegaan.

Wat was jouw eerste gedachte over schoonmaken?
Wat ik precies dacht weet ik niet meer maar positief was het niet. Want tja, laten we eerlijk zijn, schoonmaken is een baan waar je zelf niet snel voor kiest. Vaak rol je hierin door bepaalde situaties.

Wat is jouw ervaring nu je als schoonmaker aan het werk bent?
Schoonmaken is helaas nog steeds een ondergewaardeerd beroep waarvan vele denken ‘dat kan toch iedereen!’. Niet dus! Het is keihard werken, en je zou alles eens moeten zien als er geen schoonmaak zou zijn! Ook ik heb dagen dat ik met frisse tegenzin aan het werk ga maar ik doe mijn werk graag!

Waar word jij blij van?
Ik heb ondertussen mijn schoonmaak diploma gehaald en ken de fijne kneepjes van het vak. Maar waar ik echt blij van word, is als iemand laat weten heel tevreden te zijn met wat je hebt gedaan. Een compliment doet ons allemaal goed en is motiverend voor iedereen!

Microsoftteams Image