Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Van Tilburg Bastianen Group
Van Tilburg-Bastianen Groep

Van Tilburg-Bastianen Groep is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit? Dan bent u, zowel particulier als zakelijk, bij TB aan het juiste adres.

Sinds maart 2018 verzorgt Stoffels Bleijenberg de schoonmaakwerkzaamheden voor alle TB locaties. In het verleden kwamen we al op de locaties in Goes en Hulst. Voor de overige vestigingen lag het schoonmaakonderhoud bij diverse leveranciers.

Roel Wouterse namens TB: “Doordat contracten afliepen was dit het moment om opnieuw het hele pakket in de markt te zetten. Uitgangspunten hierbij waren totaal ontzorging, reguliere schoonmaak en glasbewassing bij eenzelfde partij, kwaliteitsverbetering en het vinden van een samenwerkingspartner voor de lange termijn. Dat is gelukt!”

Strandhotel
Het Strandhotel Cadzand-Bad

Het Strandhotel Cadzand-Bad wordt door vele gasten geroemd om haar vriendelijke personeel, het comfort en de hygiëne. Dit is de plek voor Food & Well- being waar alle zintuigen geprikkeld worden met ruimte voor oog en geest. De toplocatie staat bekend om de mooie uitzichten met zeezicht, de stijlvolle aankleding van het interieur en een heerlijk ontbijtbuffet met de nadruk op verse, lokale producten.

Nu de eerste verbouwing van 34 nieuwe kamers is afgerond, maakt het hotel zich op voor de tweede renovatie van het oude gedeelte in oktober 2018. Naar verwachting zullen alle werkzaamheden najaar 2019 klaar zijn en is het hotel geheel vernieuwd.

Voor het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers startte de samenwerking met Stoffels Beijenberg in mei 2018. Anne Gorthmans namens het Strandhotel: “Onze zoektocht naar een goede schoonmaakdienstverlener bestond uit drie kernwoorden: ontzorging, kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn blij met de fijne medewerkers van Stoffels Bleijenberg en met de afstemming die de dienstverlener met ons zoekt.”

P Commercie Nathalie Fotografie Beelden Website Leisure
Golden Tulip Hotel De Reiskoffer - Bosschenhoofd

“Het belang van een goede relatie is simpel. Een langdurige samenwerking resulteert in groei en groei is goed voor de continuïteit van beide ondernemingen."

De heer Douma, general manager Golden Tulip de Reiskoffer

Al 15 jaar werkt Golden Tulip de Reiskoffer samen met Stoffels Bleijenberg. Door de goede verstandhouding onderling wordt er altijd gezocht naar de beste oplossingen voor uitdagingen die op de samenwerkingsroute ontstaan.

 

I Stoffelsbleijenberg Commercie Nathalie Fotografie Saval 189
Saval B.V.

"Het is voor ons van belang dat de schoonmaak in geen enkel opzicht opvalt. Het is een uitermate comfortabel gevoel als je elke dag in een opgeruimde en schone omgeving werken mag en je vooraf geen zorgen hoeft te maken, maar gastvrij je bezoek kunt ontvangen zoals thuis."

Onderwijs
Speciaal Basis Onderwijs Het Palet

"De samenwerking met Stoffels Bleijenberg verloopt op een uiterst prettige manier. Medewerkers zijn bereid mee te denken en waar nodig zaken snel op te pakken. Een schone school: een visitekaartje".

225 Jpg
Mondcentrum De Beet

"Hygiëne is een belangrijke factor in ons mondzorgcentrum. Wij zijn blij met het feit dat Stoffels Bleijenberg haar steentje hier aan bijdraagt".

117B
Suiker Unie Specialiteitenfabriek

"Kwaliteit bij Stoffels Bleijenberg is geen loze kreet. Onze medewerkers zien nu dat het veel beter kan. Met Stoffels Bleijenberg valt afspraken te maken, mondeling is al voldoende. Ik weet dat het direct geregeld wordt".