Waar wij voor staan

Wij bieden onze klanten een schone werkomgeving om productiviteit en werkplezier te verhogen. Door een eerlijke en plezierige samenwerking aan te gaan met klanten en eigen medewerkers, werken wij aan duurzame relaties. Onze kernwaarden ‘dichtbij’ en ‘ondernemend’ staan hierbij altijd centraal.

Waar wij voor staan

Wij zijn dichtbij

Stoffels Bleijenberg is een regionaal ondernemend schoonmaakbedrijf. No-nonsense, deskundig en dichtbij. Letterlijk dichtbij, want met opdrachtgevers verspreidt over de gehele regio Zeeland en West-Brabant, zitten wij altijd bij u in de buurt. Praktisch: in geval van ziekte, calamiteiten of pieken in de schoonmaak, schakelen wij snel met collega’s in de omgeving voor versterking.

Wij zijn dichtbij

Onze mensen

Hardwerkend en vriendelijk. 65 jaar na de oprichting is deze mentaliteit nog duidelijk merkbaar in de cultuur van onze organisatie. Stoffels en Bleijenberg zijn van oorsprong familiebedrijven. Na de fusie hebben twee families zich moeiteloos samengevoegd tot één grote familie van zo’n 1000 mensen.

Onze mensen

Opdrachtgevers over ons

Wij zijn trots op medewerkers, op onze uitgebreide dienstverlening en natuurlijk op onze klanten. We zijn altijd betrokken en dat resulteert in dikwijls jarenlange samenwerking met diverse bedrijven en instellingen binnen onze regio’s.

Opdrachtgevers over ons
Deel dit artikel: