Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Specialistische reiniging

Sommige objecten vragen om een specialistische reiniging. Meubels, computerapparatuur of een gehele cleanroom: onze specalisten bezitten de juiste kennis en technieken voor bijzondere schoonmaak.

Hogedruk

Bij hardnekkige vervuiling is hogedrukreiniging een beproefde methode.

Hogedrukreiniging is effectief voor het verwijderen van vele soorten vervuiling, denk aan gevelreiniging, graffitireiniging, verf, kauwgom of groene aanslag op het terras. Voor de inzet hiervan is echter wel kennis van zaken nodig, zo voorkom je onnodige schade. Stoffels Bleijenberg beschikt over de juiste know-how en apparatuur voor reiniging onder hoge druk.

Wij verwijderen hardnekkig vuil dan ook vakkundig door een juiste combinatie van waterdruk, wateropbrengst en temperatuur van het water. Daarbij maken wij altijd gebruik van onthard water, zo blijven er geen kalkresten over na reiniging.

P Commercie Nathalie Fotografie Elopak 6

Meubelreiniging

Bureaustoelen, computers, toetsenborden en muizen worden dagelijks intensief gebruikt. Dit gebruik laat zijn sporen na, waardoor de kwaliteit en representativiteit zienderogen afnemen.

Reguliere schoonmaakwerkzaamheden in het dagelijks programma zijn niet voldoende om dit te voorkomen. Ten gunste van de levensduur van uw materialen en uw apparatuur én ter verbetering van de hygiëne is het dan ook verstandig om deze regelmatig te laten reinigen.

Bijvoorbeeld een intensieve reiniging van (bureau)stoelen, die we na het verwijderen van vlekken, bacteriën en stofmijten voorzien van een vuilafstotende laag.

Cleanroom

Binnen een cleanroom is reiniging volgens de geldende protocollen een essentieel onderdeel van het productieproces. Denk bijvoorbeeld aan een cleanroom in een fabriek die zeer gevoelige apparatuur vervaardigt of in een operatiekamer van een ziekenhuis. In beide gevallen is controle op in de lucht aanwezige verontreiniging vereist, om beschadiging van onderdelen, verstoring van de productie of gezondheidsrisico’s te voorkomen. Niet voor niets vinden deze productieactiviteiten en operaties plaats in een cleanroom.

Het zijn de meest schone en stofarme ruimtes die bestaan. De schoonmaak van cleanrooms vereist specialistische kennis. Stoffels Bleijenberg is gespecialiseerd in het schoonhouden van dergelijke hoogwaardige ruimtes.

Ons specialistisch team is met uiterste zorg samengesteld, opgeleid en getraind voor het reinigen van cleanrooms. U bent dan ook verzekerd van een partner die een onmisbare bijdrage levert aan uw productieproces. Onze experts houden - afhankelijk van het type productie - stof, micro-organismen, fijnstof en/of chemische dampen op een minimum, volledig volgens de geldende eisen en regels, wat u in staat stelt veilig te werken.

Uw protocollen en proces rondom de cleanroom zijn altijd leidend bij het opstellen van een programma. Wij volgen dan ook uw (gedrags)regels. Verder stemmen wij het schoonmaakprogramma af op de klasse van de cleanroom, het product dat u produceert en de werkwijze in de cleanroom. Want het reinigen van een cleanroom is altijd maatwerk.

Raambekleding

Gordijnen, vitrages, lamellen en luxaflex houden gemakkelijk stof vast. Bovendien verkleuren ze door de zon. Regelmatige reiniging voorkomt verwaarlozing en zorgt voor een frisse en representatieve uitstraling van uw bedrijf, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Daarbij verlengt het de levensduur van uw raambekleding.

Stoffels Bleijenberg reinigt uw raambekleding bij u op locatie met een mobiele wasserette en binnen 90 minuten hangt uw raambekleding weer schoon voor het raam. Wij zorgen voor demontage van de raambekleding, reiniging, eventuele reparaties en het aanvullen van ontbrekende of kapotte onderdelen. Uiteraard zorgen wij daarna ook voor de montage van de bekleding.

Afhankelijk van het materiaal en het type raambekleding kiezen wij voor nat wassen, chemisch reinigen, ultrasoon of mechanisch reinigen. De meeste zachte raambekleding wassen wij nat. In sommige gevallen hebben natuurlijke materialen, die verwerkt zijn in uw raambekleding, een samenstelling waarbij er kans bestaat op onherstelbare kreuk, krimp of vervorming. In dat geval kiezen wij voor chemisch reinigen als veilig alternatief.

Voor het beste resultaat wordt harde raambekleding ultrasoon gereinigd. Met geluidsgolven trillen we het vuil los in een bad met reinigingsvloeistof. Bij mechanische reiniging gebruiken wij borstels om standaard PVC-lamellen te reinigen. Deze behandelen we na met een anti-staticum. Vanzelfsprekend maakt Stoffels Bleijenberg in haar advies voor u altijd de keuze voor de meest effectieve en voordelige methode, die past bij uw situatie.

Computerreiniging

Computers en telefoons zijn een broedplaats van tienduizenden bacteriën en virussen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat al die bacteriën vaak verkoudheid, huidirritaties en zelfs griep veroorzaken. Een ICT werkplek, schoongemaakt door Stoffels Bleijenberg, is een kleine investering met een groot resultaat. Een frisse werkplek zorgt voor tevreden en gemotiveerde medewerkers. Schone apparatuur leidt tevens tot minder ziekteverzuim. Bovendien vermijdt u onnodige storingen. Meer werkplezier, minder stress. Tel uit uw winst!

Vergeet daarom niet om ook uw computers, toetsenborden en muizen regelmatig en professioneel te laten reinigen.

Gevelonderhoud

Stoffels Bleijenberg heeft jarenlange ervaring in gevelreiniging en gevelonderhoud. Naast het periodiek reinigen van de gevel kunt u hierbij bijvoorbeeld ook denken aan het verwijderen van graffiti en groene aanslag op stenen.

Het periodiek laten reinigen van gevels zorgt er enerzijds voor dat de levensduur van de wanden verlengd wordt, ook omdat u minder risico loopt op optrekkend vocht. Anderzijds komt het reinigen van de gevel de uitstraling van uw (bedrijfs-)pand ten goede. Het geeft het aanzien van uw gebouw weer een frisse blik, waarin u met een gerust hart uw gasten kunt ontvangen.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de gevelreiniging te combineren met glasbewassing, want glas- en gevelreiniging gaan prima samen. Ook met regelmatige glasbewassing verlengt u de levensduur van bijvoorbeeld de kozijnen. Onze werkmethode stemmen we af op het type gebouw, de hoogte en de locatie.

Meer weten?

Meer weten over specialistische reiniging? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118 417 500 en vraag naar een van onze commercieel managers.