Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Schoon & Veilig

Collega’s weer zien, werken aan je bureau in plaats van de keukentafel: nu de kantoordeuren en scholen weer opengaan is het voor velen opgelucht ademhalen. Tegelijkertijd is het spannend, want het is duidelijk dat we voorlopig nog niet klaar zijn met corona en andere virussen of bacteriën.

Werken in de wetenschap dat de schoonmaak in ieder geval goed voor elkaar is, werkt dan wel zo prettig.

Werken zonder gezondheidsstress is, afgezien van de hygiënische component, misschien wel de grootste meerwaarde van Schoon & Veilig. Ons nieuwe reinigingsconcept, waarin we al onze specialistische kennis en ervaring hebben gebundeld tot een overzichtelijk programma.

Met Schoon & Veilig brengen we de schoonmaak bij opdrachtgevers in drie eenvoudige stappen naar een hoger niveau. Te beginnen met een grondige extra reiniging van het gebouw, gevolgd door de Schoon & Veilig audit, inclusief verbeterpunten en uiteraard blijvende monitoring.

Om te zorgen dat de kantoordeuren, nu ze weer voorzichtig opengaan, open kunnen blijven.

Precies wat u zoekt? Bel 0118-417500, mail info@stoffelsbleijenberg.nl. Doen! 

PS Voor MKB-opdrachtgevers is Schoon & Veilig ook verkrijgbaar als Telecheck. In de vorm van een scan waarin we de informatie uit deskresearch (bijvoorbeeld huidige schoonmaakprogramma) analyseren en afzetten tegen de richtlijnen van ‘het nieuwe normaal.’ Deze scan is inclusief een ca. 1-uur durende meeting op afstand met opdrachtgever, Stoffels Bleijenberg en collega van Alpheios. En leidt tot een rapportage op maat, met bijbehorende tips, richtlijnen en protocollen.

109B (1)