Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Glasbewassing

Glasbewassing op hoog niveau? Stoffels Bleijenberg verzorgt het voor u. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie voor glasbewassing.

Regelmatige glasbewassing verlengt de levensduur van uw kozijnen en ramen.

Onze werkmethode stemmen we af op het type gebouw, de hoogte en de locatie. Staat uw pand bijvoorbeeld langs een drukke weg, op een open plek die veel wind (en daarmee regen) vangt of in de buurt van industrie? Dan ziet u dat terug in de vervuiling van uw ramen en gevel.

Goed opgeleide glazenwassers

Onze specialistische glazenwassers acteren op het hoogste niveau. Ze zijn opgeleid om u van het juiste advies te voorzien. Daarnaast beschikken zij over gekeurde ladders en hoogwerkers voor veilige uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Zij beheersen zowel de traditionele als telescoopbewassing.

Glasbewassing

Traditionele glasbewassing

Afhankelijk van uw situatie en uw pand kiezen onze glazenwassers voor traditionele glasbewassing met – simpel gezegd – de welbekende ladder en emmer. Een effectieve methode, waarbij de glazenwasser dichtbij zijn werk staat. Dit stelt hem maximaal in staat kwaliteit af te leveren. De maximale werkhoogte van een ladder is echter 7,5 meter. Bij grotere hoogten is het noodzakelijk uit te wijken naar een hoogwerker of het inventieve tuckerpole systeem.

Telescoopbewassing met osmosewater

Het tuckerpole systeem staat ook bekend als telescoopbewassing. Hierbij worden de ramen gewassen met een uitschuifbare stok waarbij via een lange slang osmosewater wordt aangevoerd. Het voordeel van osmosewater is dat het geen strepen achterlaat. Nadrogen is dus niet meer nodig. Daarnaast werkt osmosewater antistatisch, waardoor nieuwe vervuiling minder goed hecht. Het tuckerpole systeem geniet de voorkeur boven een hoogwerker aangezien het een kostenbesparing voor u realiseert.

Meer weten?

Meer informatie over glasbewassing door Stoffels Bleijenberg? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118-417 500 en vraag naar een van onze commercieel managers.