Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Dagelijkse schoonmaak

Onze 1000 medewerkers verzorgen bij honderden opdrachtgevers de dagelijkse schoonmaak. Dit doen we onder andere in kantoren, zorginstellingen, onderwijs, food & industry en hotels. Iedere branche heeft zijn eigen wensen, werkwijze en kent zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Daar anticiperen wij op met maatwerk.

We kennen de doelstellingen, protocollen en uitdagingen van onze opdrachtgevers en dragen daar met een passend schoonmaakprogramma aan bij.

Uw vaste contactpersoon, de objectleider, stelt samen met u een werkplan op voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Op die manier profiteert u van een efficiënte en tijdbesparende aanpak met optimaal resultaat.

Bij dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan: Reiniging van sanitair Stofzuigen of moppen van vloeren Legen van prullen- en afvalbakken Verwijderen van kringen en vingerafdrukken op deuren en bureaus Schoonmaken van keukenapparatuur.

Meer weten?

Wilt u weten wat Stoffels Bleijenberg voor uw dagelijkse schoonmaak kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118-417 500 en vraag naar één van onze commercieel managers.

 

P Commercie Nathalie Fotografie Beelden Website Kantoren Klein