Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Catering

Naast schoonmaakonderhoud & specialistische reiniging kunnen wij ook uw (bedrijfs-)catering verzorgen. Dat kan uitgebreid of alleen tijdens de lunch voor uw medewerkers. We zijn flexibel en cateren naar uw wensen.

Ontbijt, lunch, diner

Het is dé plek waar uw medewerkers samenkomen om te ontspannen in het midden van de werkdag of voor een korte break. Of om op een prettige plek te overleggen. Maar het is ook de plek waar u uw gasten wellicht ontvangt en een hapje en drankje aanbiedt na een lange vergadering in het restaurant of uw kantine. Zowel de sfeer in de ruimte, het assortiment dat u aanbiedt en de service vanuit uw cateringmedewerkers zijn medebepalend voor het werkplezier van uw medewerkers én het gevoel van gastvrijheid dat uw gasten ervaren.

Reden genoeg om te kiezen voor een professionele partij die de catering voor u verzorgt.

Van het samenstellen van het assortiment en de menu’s, het verzorgen van de bestellingen, de verkoop, het uitserveren en vanzelfsprekend de schoonmaak van het restaurant of uw kantine: Stoffels Bleijenberg neemt de volledige zorg voor de catering voor u uit handen. Medewerkers die bij u aan de slag gaan, zijn allen op de hoogte van de geldende hygiëneregels in de keuken en volgden allen de HACCP-opleiding.

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor uw catering kan betekenen? Laat hier uw gegevens achter en wij bellen u terug. Liever direct contact? Neem contact met ons op via 0118-417 500 en vraag naar een van onze commercieel managers.

34 Jpg