Dagelijkse schoonmaak

Uw vaste contactpersoon, de objectleider, stelt samen met u een werkplan op voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Op die manier profiteert u van een efficiënte en tijdbesparende aanpak met optimaal resultaat.

Dagelijkse schoonmaak

Periodieke schoonmaak

Naast reguliere, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Stoffels Bleijenberg ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Een schoon en goed onderhouden pand is bovendien uw visitekaartje.

Periodieke schoonmaak

Glasbewassing

Glasbewassing op hoog niveau? Stoffels Bleijenberg verzorgt het voor u. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie voor glasbewassing. Onze werkmethode stemmen we af op het type gebouw, de hoogte en de locatie.

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Regelmatig onderhoud van uw vloer verlengt de levensduur aanzienlijk. Onze vloerenspecialisten kennen de eigenschappen van alle voorkomende vloeren en stemmen hier hun behandelplan op af.

Vloeronderhoud

Industriële reiniging

In de industrie is schoonmaak een belangrijk onderdeel van het productieproces en mede bepalend voor de kwaliteit van het eindproduct. Stoffels Bleijenberg kent de risico’s die gebrekkige hygiëne met zich meebrengen. Het reinigen van een industriële omgeving is specialistisch reinigingswerk.

Industriële reiniging

Specialistische reiniging

Of het nou gaat om hogedrukreiniging, meubelreiniging, computerreiniging of reiniging van raambekleding of binnen cleanroom. Bij Stoffels Bleijenberg bent u altijd aan het juiste adres!

Specialistische reiniging

Calamiteiten reiniging

Stoffels Bleijenberg is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten. Van brandschade tot lekkage en meer: onze medewerkers zijn binnen een uur aanwezig om u van dienst te zijn. Calamiteitenreiniging vraagt om snel handelen en de juiste beslissingen nemen.

Calamiteiten reiniging

Catering

Het is dé plek waar uw medewerkers samenkomen om te ontspannen in het midden van de werkdag of voor een korte break. Of om op een prettige plek te overleggen. Maar het is ook de plek waar u uw gasten wellicht ontvangt en een hapje en drankje aanbiedt na een lange vergadering in het restaurant of uw kantine.

Catering

Receptie-/ servicemedewerker

Onze dienstverlening stopt niet bij het reinigen van werkplekken, vergaderruimtes, sanitair en uw ontvangstruimtes. Wij bieden een volledig aanbod van diensten aan.

Benieuwd? Lees snel verder

Groenonderhoud

Uitzicht op groen en planten verbetert het concentratievermogen, zorgt voor stressvermindering en levert een goede bijdrage aan de werksfeer. Stoffels Bleijenberg biedt u graag een plan op maat voor al uw groen, van de inrichting tot en met het onderhoud.

Groenonderhoud

Klein Technisch Onderhoud

Het ophangen van een mooie bedrijfsfoto, het repareren van een bureau of het herinrichten van de ruimte. Stoffels Bleijenberg wil u ook hierin ontzorgen. Wij bieden u graag maatwerk aan op het gebied van al het klein technisch onderhoud bij u op uw werklocatie.

Klein Technisch Onderhoud

Schoon & Veilig

Werken zonder gezondheidsstress is, afgezien van de hygiënische component, misschien wel de grootste meerwaarde van Schoon & Veilig. Ons nieuwe reinigingsconcept, waarin we al onze specialistische kennis en ervaring hebben gebundeld tot een overzichtelijk programma.

Schoon & Veilig
Deel dit artikel: