Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
IMGL3372
02-03-2022

Zilveren jubileum van Spaendonck Ondernemingshuis

Op donderdag 3 maart 2022 is het 25 jaar geleden dat Stoffels Bleijenberg haar werkzaamheden startte op het Reitseplein in Tilburg. Nu bekend als het Van Spaendonck Ondernemingshuis, toen nog als Kantorencomplex De Reit BV en later als Het Corpac Huis. Stoffels Bleijenberg heette toen nog Stoffels Cleaning.

Het gebouw stamt uit 1968 en is een kenmerkend ontwerp geweest van architechtenbureau Van den Broek en Bakema. Om te voldoen aan de eisen van de moderne tijd zijn in 2015/2016 renovaties uitgevoerd waarbij in het kader van duurzaamheid is gekozen voor het behoud van het bijzondere karakter. Een periode van veel (interne) verhuizingen en bouwschoonmaken; uitstekend verzorgd onder leiding van onze voorvrouw Ingrid Verharen. Ingrid en haar team verzorgen op deze locatie ook al 25 jaar het schoonmaakonderhoud en daar zijn wij trots op!

Het Van Spaendonck  laat mkb’ers (op)groeien en opbloeien in het best mogelijke klimaat. Het is een prachtige locatie met een fijne sfeer waar wij graag nog lang, onder verantwoordelijk van Ingrid, de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen!

Stoffels Bleijenberg is hét schoonmaakbedrijf voor Zeeland en Brabant. Een ondernemend familiebedrijf dat al ruim 70 jaar werkzaam is in de schoonmaakbranche. Met vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Breda altijd dichtbij.

 

 

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Provada (Klein)

Vebego meets Provada 2022

1 min.
IMG 7621

Samen in actie voor Oekraine

< 1 min.