Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
7013Fc3ae38840ede625ccd6c2d26e123250b9a0
21-02-2020

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job

Wat een geweldig en hartverwarmend initiatief. Afgelopen jaar 22 oktober mochten wij met Stoffels Bleijenberg een dag meekijken en helpen bij deze mooie stichting. Wat een lieve en warme mensen allemaal, en het enthousiasme werkte aanstekelijk. Met zijn alle hebben we 288 dozen in mogen pakken, gevuld met lekkernijen, cadeaus, versieringen, traktaties. Het was bijna jammer dat de tijd erop zat, we hadden graag nog even door gegaan.

De locatie was een klein sprookje op zich, leuke entourage, huisjes vol met allerhande leuke dingen, en warm gemoedelijke sfeer met allemaal enthousiaste mensen.

Wij als team Zeeuws Vlaanderen hebben stichting Jarige Job in ons hart gesloten en zijn de ambassadeur en onze collega Josine ontzettend dankbaar dat ze ons hier mee kennis heeft laten maken. Ook hebben wij veel bewondering voor haar gedreven inzet, dit heeft ons gestimuleerd om ook zeker ons steentje bij te dragen en dit te blijven doen.

Jarige Job heeft een leuke manier van inzamelen, spaarkaarten die er zo uitnodigend uitzien dat je er haast niet aan voorbij kan zonder ook iets te willen doneren. We hebben een hele doos van deze spaarkaarten ontvangen en nemen ze mee naar onze klanten, waar ze geplaatst mogen worden. Zo staan ze nu o.a. in diverse scholen, kantines, nagelstylistes, voetbalverenigingen en balies. Van onze klanten horen we dat ons enthousiasme door werkt op de mensen die de spaarkaarten tegen komen en op hun beurt ook graag zo'n kaart ergens willen plaatsen en hun steentje willen bijdragen.

Wij als team Zeeuws Vlaanderen hopen er ooit nog eens terug te mogen keren en weer mee te mogen helpen om met een klein gebaar iets groots te doen ontstaan....namelijk de onbetaalbare glimlach van een gelukkig kind.

Stichting Jarige Job bedankt!

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Provada (Klein)

Vebego meets Provada 2022

1 min.
IMG 7621

Samen in actie voor Oekraine

< 1 min.