18-9-2018

Samenwerking Van Tilburg-Bastianen Groep & Stoffels Bleijenberg

Van Tilburg-Bastianen Groep is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto of truck, een bedrijfswagen, huurauto, een onafhankelijk leasebedrijf of een professionele partner in mobiliteit? Dan bent u, zowel particulier als zakelijk, bij TB aan het juiste adres.

Sinds maart 2018 verzorgt Stoffels Bleijenberg de schoonmaakwerkzaamheden voor alle TB locaties. In het verleden kwamen we al op de locaties in Goes en Hulst. Voor de overige vestigingen lag het schoonmaakonderhoud bij diverse leveranciers.

Bij het selecteren van de meest geschikte partner heeft TB gebruik gemaakt van de diensten van SMC Consultancy. Roel Wouterse  namens TB: “Doordat contracten afliepen was dit het moment om opnieuw het hele pakket in de markt te zetten. Uitgangspunten hierbij waren totaal ontzorging, reguliere schoonmaak en glasbewassing bij eenzelfde partij, kwaliteitsverbetering en het vinden van een samenwerkingspartner voor de lange termijn. Dat is gelukt!”

Deel dit artikel: