5-2-2021

Samenwerking Jau® Centrum in Beweging en Stoffels Bleijenberg

Met veel plezier zijn we afgelopen maandag van start gegaan met onze schoonmaakwerkzaamheden bij Jau® Centrum in Beweging in Made. Jau® Centrum in Beweging- voorheen Praktijk Donckers - is al ruim 40 jaar een begrip in de regio.

Bij Jau® Centrum in Beweging kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Zij bieden een totaalpakket waarmee ze jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen ze ook met inzicht krijgen in je eigen gezondheid. Het team van specialisten doet er alles aan om jou te helpen. Samen met hun gezondheids- en beweegnetwerk bieden zij de best mogelijke behandeling, zodat jij zo snel mogelijk weer op het voor jouw gewenste niveau kunt functioneren.

Onze ervaren schoonmaaktoppers zijn er klaar voor om met veel plezier hier de schoonmaakwerkzaamheden te gaan verzorgen. We kijken erg uit naar onze samenwerking!

Benieuwd wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Tessa de KokBart Grootens of Richard van Zon

#Schoonmaak
#Zorg
#Altijddichtbij

Deel dit artikel: