Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
614Efbb99525ef3214fdd06963e1b9b9696945cb
11-03-2021

Nancy vertelt

Nancy vertelt

ZORGEN VOOR ELKAAR, DAT IS ALLESOMVATTEND

Ik ben Nancy Kuipers, werkzaam als objectleidster bij Stoffels Bleijenberg in de regio Tilburg. Onder de objecten waar ik verantwoordelijk voor ben vallen veel scholen, zo’n 30 in totaal. Mijn drukke baan en deze vreemde tijd maken dat ik het familiegevoel heel erg mis. Mijn ouders die de feestdagen mogen komen is ineens zo waardevol. We zijn een heel close en hecht gezin.

Zo zie ik Vebego ook, ik heb gezien hoe snel mensen zich zorgen over je maken als het verkeerd gaat. Wat dat dan doet, iedereen weet hoe het met je gaat. Want al wil ik alles uit mijn werk halen, soms zelfs een schep teveel dan word je op een strenge maar rechtvaardige manier bij de les gehouden. Ik heb nog nooit een baas gehad die tegen je zei: 'Je werkt teveel’. De waardering die je krijgt en dat er zo over je gewaakt wordt. De zorg die men over je heeft is allesomvattend.

Ik kom uit een heel andere branche en men zag mijn ‘struggle’ maar ze hebben me de kans gegeven om ervoor te zorgen dat ik sta waar ik nu sta. Ik was een leek maar door de kans die je krijgt, krijgt dit werk ook ineens veel meer betekenis. Je rolt er steeds verder en beter in, je weet dat je goed met mensen om kunt gaan, maar dat dat aspect herkent en erkent wordt is voor mij heel bijzonder. Dat alleen al maakt Vebego gewoon tot een heel fijn bedrijf.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Provada (Klein)

Vebego meets Provada 2022

1 min.
IMG 7621

Samen in actie voor Oekraine

< 1 min.