Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
068Bccc6ae274ed699f502dedf383f5ba8ee94f3
31-01-2021

Dag van de directeur

Dag van de directeur

Niet voor iedereen een heel bekende dag. Maar dit is de dag van de directeur.


Binnen Stoffels Bleijenberg hebben wij natuurlijk ook een directeur aan ons roer staan.

Voor velen is hij al een bekend gezicht binnen Zeeland, Brabant en omstreken. Voor deze “bijzondere” dag willen we toch eens met hem in gesprek gaan. Om een beetje meer te weten te komen over “onze” Jac. Weijers.

Jac. heeft altijd de droom gehad als kleine jongen om als F16 piloot aan de slag te gaan. Helaas kwam die droom snel ten einde, doordat hij niet door de laatste medische keuring kwam vanwege problemen met zijn knie. Toen besloot hij om het leger in te gaan… er was tenslotte ook nog de welbekende dienstplicht.
Jac. kwam er wel al snel achter dat hij niet tegen de hiërarchie kon en wist toen ook gelijk: “dit is niet de werkwijze waar ik gelukkig van word.”

Hij besloot om de verzekeringswereld in te gaan. Eerst als consulent, maar hij stroomde daarna al snel door richting de functie van specialist. Toch was dit niet waar hij heel gelukkig van werd, het was namelijk een vrij eenzame functie die hij bekleedde. Hij maakte een overstap naar de uitzendbranche en kreeg een baan aangeboden bij Unique, waar hij kennis maakte met de saleswereld. Vervolgens zette hij in Limburg diverse vestigingen op. En daar was dan ineens die ene intercedente waar hij verliefd op werd en waar hij uiteindelijk mee trouwde.

Maar samen bij hetzelfde bedrijf was “not done” destijds, dus zat er niks anders op om terug te gaan naar de verzekeringswereld om later toch opnieuw een stap te maken richting Tencè! Uitzendbureau.

Toen kwam het aanbod vanuit Vebego om een schoonmaakbedrijf in Zeeland te gaan runnen…..ze zochten iemand ter vervanging van de bedrijfsleider. Dus op naar Zeeland (Nieuwdorp off all places) met het gezin. Dit bleek een goede keuze te zijn, want 25 jaar later zit Jac. nog steeds bij Stoffels Bleijenberg. Nu uiteraard op de stoel van directeur en niet meer als bedrijfsleider.

Wat Jac. het mooiste vindt binnen Stoffels Bleijenberg is dat iedereen zich veilig voelt en kan zeggen wat hij of zij vindt. Er heerst bij ons geen hiërarchie en hij ziet dat mensen er trots op zijn om hier mogen werken. We werken hier allemaal met een gezamenlijk doel.

Persoonlijke ambities heeft Jac zeker; hij wil ervoor zorgen dat Stoffels Bleijenberg het mooiste schoonmaakbedrijf blijft om voor en om mee samen te werken. En hij blijft genieten van wat hij doet, iedere dag weer…

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Provada (Klein)

Vebego meets Provada 2022

1 min.
IMG 7621

Samen in actie voor Oekraine

< 1 min.