Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Woningcorporaties & VVE

Schoonmaakonderhoud bij woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren vergt een strakke communicatie. Waar meer bewoners of gebruikers samenkomen binnen een complex, zijn duidelijke afspraken nodig.

Stoffels Bleijenberg verzorgt het onderhoud van algemene ruimtes in appartementen- of seniorencomplexen en verzamelgebouwen.

Signaleren en Communiceren

We hebben ook een signalerende functie. We houden in de gaten of er mankementen zijn in trappenhallen, entrees, gezamenlijke ruimtes of bergingen en garages. Wanneer we onjuistheden signaleren, dan lossen we dit snel en vakkundig op. Maar ook bewoners kunnen met klachten of calamiteiten bij ons terecht. Informatie over mankementen of verdwaald afval bij het complex ontvangen we graag rechtstreeks in onze mailbox, waardoor we eenvoudig en direct kunnen schakelen.

Extra onderhoud

Naast regulier schoonmaakonderhoud voeren we ook (terugkomende) periodieke werkzaamheden uit. Denkt u bijvoorbeeld aan vloerenonderhoud, glasbewassing en het schoonhouden van de buitenomgeving rondom de entrees, zoals het reinigen van bedieningspanelen, betonranden of panelen aan de etages.

Informatie of offerte aanvragen?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417500 en vraag naar één van onze Commercieel Managers.

P Commercie Nathalie Fotografie Glasbewassing Allee Wonen 168 (1)