Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Onderwijs

Stoffels Bleijenberg kent de dynamiek van het onderwijs en begrijpt uw uitdagingen. Dat vertaalt zich in een flexibel schoonmaakprogramma, waarmee wij altijd inspelen op actuele gebeurtenissen.

Meebewegen met het onderwijs

Ouderavond? Open dag? Sportevenement? Examens? Wij zorgen ervoor dat uw gebouw zowel vooraf als na afloop straalt. Vakantie? We verlagen de frequentie, maar gebruiken deze ruimte voor grondig periodiek onderhoud, zodat uw school weer klaar is voor een frisse start.

SchoonPlein

Stoffels Bleijenberg biedt haar opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein wil Stoffels Bleijenberg op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor haar scholen doen. Lees hier meer over dit duurzame project voor het onderwijs.

Kostenbeperking en efficiency

De overheid verwacht dat u professioneel en kostenbesparend opereert. Stoffels Bleijenberg zoekt dan ook doorlopend naar de manier om zo efficiënt mogelijk het beste resultaat te bereiken. We helpen u graag met het stellen van prioriteiten en zoeken continu – ook als wij al langer bij u aan de slag zijn – naar verbetering van uw en onze processen die de schoonmaak ten goede komen. Een investering die zich terugverdient.

Een schone school draagt bij aan de prestaties van uw leerlingen, studenten en medewerkers. Het zorgt voor verlaging van het ziekteverzuim en verlengt de levensduur van uw vloeren en inventaris. Schone ventilatiesystemen zorgen bovendien voor schone lucht. Daarnaast verhoogt een frisse, schone en professionele uitstraling van uw school de trots van medewerkers, leerlingen, hun ouders en de directie van de school. Investeren in een schone school is een investering die zich dus dubbel en dwars terugbetaalt.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact?

Bel dan op 0118-417500 en vraag naar één van onze commercieel managers.

117