Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Kantoren

Het kantoor is de plek waar veel mensen de meeste tijd per dag doorbrengen. Het is dan ook belangrijk dat medewerkers zich er prettig voelen. Een schone omgeving draagt bij aan een goede werksfeer en dat ziet u terug in de productiviteit van uw medewerkers.

Stoffels Bleijenberg is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. We verzorgen een representatieve, schone werkplek waar uw medewerkers en collega’s prettig werken en u uw gasten hartelijk ontvangt. Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf.

Toegevoegde waarde van (dag)schoonmaak

Onze schoonmakers kennen het klappen van de zweep en weten zich al snel van toegevoegde waarde te maken in uw organisatie. Achter de schermen, als stille kracht. Of tijdens kantooruren, waarbij u profiteert van alle voordelen van dagschoonmaak. Met Stoffels Bleijenberg kiest u voor schoonmaak die bij uw organisatie past en voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Glasbewassing
Voordelen dagschoonmaak
  • Betere afstemming door direct contact tussen kantoorgebruikers en schoonmakers
  • Hogere betrokkenheid van de schoonmaker
  • Hogere tevredenheid door interactie met schoonmaker: meer begrip
  • Verhoging van de belevingskwaliteit door aanwezigheid van de schoonmaker
  • Zien schoonmaken, doet schoonmaken
  • Flexibel en direct inspelen op calamiteiten
  • Dagschoonmaak reduceert bovendien uw energieverbruik en draagt bij aan sociaal werkgeverschap en een gezonde balans tussen werk en privé

Meer weten?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug.

Liever direct contact? Bel dan 0118-417500 en vraag naar één van onze Sales managers.