Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Hotels

Onze prachtige regio’s zijn een terechte trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland. De fijne indrukken die zij krijgen van onze mooie omgeving moeten zich onverstoord voortzetten achter de deuren van uw hotel. Zodat uw gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf of bezoek. De schoonmaakmedewerkers van Stoffels Bleijenberg weten dit gevoel als geen ander voor u te realiseren.

Altijd een schoonmaakmedewerker die bij u past

Voor onze opdrachtgevers in de hotel sector staat een toegewijd en speciaal hiervoor opgeleid team klaar. Een team van medewerkers dat feilloos op de beleving van uw gasten inspeelt omdat zij bekend is met de branche en de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Speciaal opgeleide medewerkers

Naast de verplichte Basisopleiding voor Schoonmaak volgen al onze medewerkers een Hospitality opleiding. Daarnaast selecteren we bewust medewerkers die sterk sociaal ontwikkeld zijn en graag in contact staan met mensen. Ook investeren wij in aanvullende opleidingen waar nodig. Denk aan een training Engels en Duits om de communicatie met uw gasten te verbeteren. Of aan extra klantgerichtheidstrainingen in gastvrijheid en specifieke maatwerktrainingen.

P Commercie Nathalie Fotografie Beelden Website Leisure

Flexibel, proactief schoonmaakbedrijf

De bezettingsgraad én vervuilingsgraad van uw accommodaties kent pieken en dalen. Dat vraagt proactieve schoonmaakmedewerkers en een flexibel schoonmaakconcept, waarbij de kosten altijd in redelijke verhouding blijven tot de omzet. Een spanningsveld dat Stoffels Bleijenberg als geen ander begrijpt. Door onze hoge ‘medewerkersdichtheid’ in de regio Zeeland en West-Brabant schakelen wij moeiteloos mee met seizoenen en pieken en dalen in uw bezettingsgraad. En wij stemmen onze planning en werkzaamheden vanzelfsprekend in overleg met u af. Zo staat u nooit voor verrassingen: een gegarandeerd hoge standaard tegen scherpe tarieven.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug.

Direct contact? Bel dan 0118-417 500 en vraag naar één van onze commercieel managers.