Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Gezondheidszorg

Hygiëne in de gezondheidszorg is een vereiste. Het is dan ook van belang dat u kunt vertrouwen op een professionele schoonmaakpartner. Een partner die begrijpt dat uw patiënten veelal niet voor hun plezier bij u over de vloer komen. Een schoon en warm welkom maakt hun bezoek prettiger en stelt hen meer op hun gemak.

Stoffels Bleijenberg is gepokt en gemazeld binnen de gezondheidszorg. Wij kennen de hoge kwaliteitseisen en protocollen die gelden in de zorg en de behoeften van uw patiënten en cliënten. De kwaliteitseisen vormen de basis van onze schoonmaakprogramma´s. Stoffels Bleijenberg ontzorgt u waar mogelijk, zodat u zich kunt richten op uw belangrijkste taak: de verzorging en verpleging van patiënten en cliënten.

Schoonmakers met affiniteit voor zorg

Schoonmaken binnen de gezondheidszorg vraagt specifieke competenties van schoonmakers. Zo zijn goed ontwikkelde sociale vaardigheden een vereiste in een omgeving waarin mensen het middelpunt zijn. Daarbij selecteren wij onze medewerkers op nauwkeurigheid, bereidheid om samen te werken en affiniteit met de zorg. Deze competenties vullen wij aan met een training en basisinstructie voor schoonmaken in de zorg. Voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden binnen de zorg, verzorgen wij voor geselecteerde medewerkers een gedegen, intensief opleidingsprogramma.

Van behandelkamers tot verpleegzalen en van huiskamers tot wachtkamers: Stoffels Bleijenberg is de specialist in schoonmaak. Wij maken schoon in zorginstellingen, apotheken, SEH, verpleeghuizen, geestelijke gezondheidszorg, huisarts- en tandartspraktijken en behandelcentra. En onze missie is overal hetzelfde: onze opdrachtgevers ondersteunen, zodat zij de beste zorg kunnen verlenen aan hun patiënten en cliënten.

Meer weten?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417 500 en vraag naar één van onze commercieel managers.

216