Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Food & Industry

In de industrie zijn productie en hygiëne onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Niet voor niets heeft Stoffels Bleijenberg een toegewijd team opgericht voor de industrie. Vanuit de schoonmaak denken we mee bij het inrichten en verbeteren van processen, zodat we de benodigde hoge kwaliteitsstandaard leveren die u zoekt.

U vraagt om een specialistische aanpak, wij selecteren alleen goed opgeleide en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers voor het klaren van de klus.

Zonder goede schoonmaak geen productie

Uw processen en protocollen zijn leidend bij het vaststellen van het schoonmaakprogramma en de frequenties. Daarom bepalen we samen met u wat de beste mogelijkheden zijn. Schoonmaken volgens de strenge HACCP-normen met garanties voor veiligheid, hygiëne en continuïteit van het productieproces is een vak dat wij verstaan.We hebben jarenlange ervaring in de (voedingsmiddelen-) industrie. We maken al schoon voor de vis- en schaaldierenindustrie, de vleessector en aardappel- en biet verwerkende bedrijven.

Informatie of offerte aanvragen?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417500 en vraag naar één van onze Commercieel Managers

P Commercie Nathalie Fotografie Elopak 20