Kantoren

Het kantoor is de plek waar veel mensen de meeste tijd per dag doorbrengen. Het is dan ook belangrijk dat medewerkers zich er prettig voelen. Een schone omgeving draagt bij aan een goede werksfeer en dat ziet u terug in de productiviteit van uw medewerkers.

Kantoren

Onderwijs

Iedere omgeving, situatie of branche vraagt om een andere aanpak. Daarom levert Stoffels Bleijenberg maatwerk: schoonmaakdiensten die aansluiten bij uw doelgroep, processen, doelstellingen en de thema’s van uw organisatie.

Onderwijs

Gezondheidszorg

Hygiëne in de gezondheidszorg is een vereiste. Het is dan ook van belang dat u kunt vertrouwen op een professionele schoonmaakpartner. Een partner die begrijpt dat uw patiënten veelal niet voor hun plezier bij u over de vloer komen. Een schoon en warm welkom maakt hun bezoek prettiger en stelt hen meer op hun gemak.

Gezondheidszorg

Hotels

Onze prachtige regio’s zijn een terechte trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland. De fijne indrukken die zij krijgen van onze mooie omgeving moeten zich onverstoord voortzetten achter de deuren van uw hotel. Zodat uw gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf of bezoek. De schoonmaakmedewerkers van Stoffels Bleijenberg weten dit gevoel als geen ander voor u te realiseren.

Hotels

Food & Industry

In de industrie zijn productie en hygiëne onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Niet voor niets heeft Stoffels Bleijenberg een toegewijd team opgericht voor de industrie. Vanuit de schoonmaak denken we mee bij het inrichten en verbeteren van processen, zodat we de benodigde hoge kwaliteitsstandaard leveren die u zoekt. U vraagt om een specialistische aanpak, wij selecteren alleen goed opgeleide en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers voor het klaren van de klus.

Food & Industry

Woningcoöperaties & VVE

Schoonmaakonderhoud bij woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren vergt een strakke communicatie. Waar meer bewoners of gebruikers samenkomen binnen één complex, zijn duidelijke afspraken nodig. Stoffels Bleijenberg verzorgt het onderhoud van algemene ruimtes in appartementen- of seniorencomplexen en verzamelgebouwen.

Woningcorporaties & VVE

Overig

Stoffels Bleijenberg maakt schoon in vrijwel alle denkbare sectoren, bedrijven en omgevingen. Naast kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, industrie, recreatie en horeca, vindt u ons bijvoorbeeld ook in het havengebied van Zeeland. Maar wij verzorgen ook het schoonmaakonderhoud van kerken en diverse golfbanen in de regio Zeeland. Heeft u een schoonmaakvraag en ziet u zichzelf niet terug in één van de ‘hoofdcategorieën’ op onze website? Neem dan contact op en we laten weten wat we voor u kunnen betekenen.

Overig
Deel dit artikel: