Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Van A tot Z geregeld

Van advies tot uitvoering. Van het leveren van middelen, materialen en producten tot het opleiden van schoonmaakpersoneel. Bij Stoffels Bleijenberg is uw volledige facilitaire vraagstuk in goede handen. We richten het schoonmaakproces zo voor u in dat u er geen omkijken naar heeft. Daarin houdt u zelf net zoveel regie als u prettig vindt.

Duurzaamheid, hospitality, beleving?

Stoffels Bleijenberg heeft ook pasklare antwoorden op specifieke thema’s. Zo dragen we bij meerdere opdrachtgevers bij aan het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Bijvoorbeeld door de schoonmaak volledig duurzaam in te richten met ecologische schoonmaakmiddelen, de microvezeltechniek, dagschoonmaak en aandacht voor de medewerker.

En wat te denken van opdrachtgevers waarbij gastvrijheid een essentieel thema is voor de kwaliteitsbeleving onder hun gasten en bezoekers? Met trainingsprogramma’s leiden we onze medewerkers op tot volwaardige gastheren en –vrouwen die een bijdrage leveren aan de beleving die de opdrachtgever wil neerzetten.

Stoffels Bleijenberg helpt u graag bij het realiseren van uw doelstellingen en denkt net zo graag mee over wat dit betekent voor de invulling van de schoonmaak en andere facilitaire aangelegenheden.

Overzicht dienstverlening

Heeft u behoefte aan een helder overzicht van onze dienstverlening? Wilt u graag weten wat Stoffels Bleijenberg nog meer uniek maakt? Neem dan vandaag nog contact op!

188