Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Opgeleid personeel

Goede kwaliteit begint bij goed opgeleide en betrokken medewerkers. Stoffels Bleijenberg zorgt voor een persoonlijk en passend opleidingsplan zodat al onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om onze dienstverlening adequaat uit te voeren.

Schoonmaken is een vak

Stoffels Bleijenberg investeert royaal in het opleiden van haar medewerkers. Bij indiensttreding ontvangen onze schoonmaakmedewerkers een basisinstructie schoonmaakonderhoud. Vanzelfsprekend is er aandacht voor de veiligheids- en huisregels. Ambulante objectleiding zorgt voor coaching op de werkvloer en frequent contact met het schoonmaakteam. Indien noodzakelijk vindt herinstructie plaats.

Schoonmaakmedewerkers die bij Stoffels Bleijenberg in dienst treden, volgen (conform CAO) uiterlijk binnen een jaar na indiensttreding de Basisopleiding. Stoffels Bleijenberg ontwikkelt al jaren eigen leerstof, lespakketten, trainingen en methodieken.

Aanvullende opleiding die aansluit bij de kernactiviteit van de opdrachtgever.

De basisschoonmaakkennis vanuit de basisopleiding en –instructie vullen we aan met persoonlijke opleidingen. Bijvoorbeeld een cursus Engels of Duits voor medewerkers die op een vakantiepark werken, gastvrijheidstrainingen voor onze medewerkers in de zorg, of veiligheidstrainingen in bijvoorbeeld de industrie.

134B Jpg