Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Kwaliteit

De schoonmaakbranche maakt vaak onderscheid tussen technische kwaliteit en belevingskwaliteit. Goede technische kwaliteit is voor ons een voorwaarde, een vanzelfsprekendheid. Door het meten van de technische kwaliteit kunt u namelijk een objectief oordeel vellen over de schoonmaak.

Het is echter geen garantie voor tevredenheid onder uw medewerkers en gasten: de gebruikers van uw pand. En zijn zij niet uw belangrijkste graadmeter? Daarom meten wij ook de belevingskwaliteit.

Een meting die inzichtelijk maakt hoe de gebruikers van uw pand de kwaliteit ervaren.

Schoonmaakkwaliteit

Met Stoffels Bleijenberg bent u verzekerd van degelijke schoonmaakkwaliteit. Onder meer door onze investeringen in opleiding en coaching van ons personeel, onze betrokken medewerkers en jarenlange ervaring. Onze opdrachtgevers die hier al van profiteren zijn het met ons eens.

192B

Kwaliteitskeurmerken

Natuurlijk levert Stoffels Bleijenberg kwaliteit. Dat doet ieder zichzelf respecterend bedrijf. Het roepen is makkelijk. Het waarmaken is een tweede. Gelukkig getuigt ons hoge percentage tevreden opdrachtgevers van kwaliteit. Lees hier vooral eens wat zij van ons vinden. Of wilt u onze kwaliteit in de praktijk aanschouwen? Wij nodigen u van harte uit bij een van onze opdrachtgevers ter referentie.

Stoffels Bleijenberg beschikt verder vanzelfsprekend over alle vereiste kwaliteitskeurmerken uit de schoonmaakbranche.

ISO 9001:2015 
We zijn gecertificeerd voor schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing, specialistische reinigingsdiensten en aanverwante facilitaire diensten.

ISO 14001: 2015
Voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden maken wij bij meer dan 95% van de werkzaamheden gebruik van middelen en materialen van ons zusterbedrijf Alpheios. Alpheios is in het bezit van het sustainable-cleaning certificaat. Dit certificaat staat garant voor duurzame, maatschappij- en milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

OSB Keurmerk
We voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden van de Ondernemingsorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten en beschikken als zodanig ook over NEN 4400. Onze zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag vind je hier.

VCA*
De afdeling SRD (Specialistische Reinigingsdienst) van Stoffels Bleijenberg is VCA* gecertificeerd. Door de directie van Stoffels Bleijenberg is de Beleidsverklaring opgesteld ten aanzien van kwaliteit, arbo, gezondheid en milieu.