Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
IMPACT

Stoffels Bleijenberg wil impact maken. Op opdrachtgevers, medewerkers en op de maatschappij. Samen met al onze zusterbedrijven streven we naar dagelijkse positieve impact op 10 miljoen mensen in 2025. Dat gaat voor ons verder dan een donatie aan een goed doel, het voldoen aan de milieubeleidsregels, of het jaarlijks meten van de tevredenheid van onze medewerkers.

Stoffels Bleijenberg wil het verschil maken èn van toegevoegde waarde zijn. Dat doen we door de goede dingen zo goed mogelijk te doen. Goed voor elkaar.

Dingen zo goed mogelijk doen kost tijd en aandacht. Focus is hierin essentieel. Daarom hebben we keuzes gemaakt. Wat vinden we belangrijk? Waarin kunnen wij het verschil maken? Wij hebben gekozen voor de volgende thema’s:

Goed voor jezelf & anderen
Goed werkgeverschap & goed en gezond groeien
Goed zorgen voor onze omgeving

Bekijk hier video Vebego Impact
14Ba265bab9659bcf3f6e5983dd4c8f0129356ca
Goed voor jezelf & anderen

Wij zijn ervan overtuigd dat vakmensen die lekker in hun vel zitten, die werk doen dat past bij hun competenties en talenten, die weten dat ze betekenisvol bezig zijn en die gewaardeerd worden voor het werk dat ze iedere dag verzetten, beter presteren en werkplezier hebben én uitstralen.

Daar hebben zijzelf, hun familie en vrienden, onze opdrachtgevers, de maatschappij om ons heen én wij meer en langer profijt van. Met verschillende initiatieven zetten we ons in voor (het bevorderen van) de (mentale) gezondheid en het welzijn van onze collega’s.

Activiteiten: 
- Opleiding van leidinggevenden tot Ergo coach
- Klussen voor NL Doet
- Inpakken verjaardagsboxen bij Stichting Jarige Job 

Goed werkgeverschap & goed en gezond groeien

Stoffels Bleijenberg wil een goed werkgever zijn. Wij zetten ons in voor duurzame en inclusieve economische groei. Dit betekent dat iedereen die kan werken de mogelijkheid moet hebben om te kunnen werken onder goede werkomstandigheden.

Ook strijden wij voor meer en beter werk voor onze schoonmaakmedewerkers: afwisselend, gezond werk en een goed aantal werkuren, zodat zij een fatsoenlijk inkomen kunnen verdienen.

Activiteiten
- Opleidingen van leidinggevenden tot Ergo-coach
- Inzet van medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt
- NL Taaltrainingen 

 

 

Goed zorgen voor onze omgeving

De wereld staat letterlijk en figuurlijk in brand. De klimaatverandering heeft grote invloed op de hele wereld. Het ontwricht nationale economieën en beïnvloedt levens. Met grote kosten voor mensen, gemeenschappen en landen.

Stoffels Bleijenberg onderneemt actie om klimaatverandering en de impact ervan te bestrijden.

Met onze impactthema's dragen bij we aan de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Het geeft ons een extra stimulans om te zorgen voor impact binnen én buiten Stoffels Bleijenberg.

Activiteiten:
- Eén liter schoon drinkwater voor één liter schoonmaakwater met Made Blue
- Verrichten van schoonmaakonderhoud met Vive producten
  (biologisch afbreekbaar)
- ISO14001 gecertificeerd; jaarlijks nieuwe doelstellingen en resultaten
  ter verbetering van het milieu
- Overstappen naar elektrisch rijden