Duurzaamheid, hospitality, beleving?

Stoffels Bleijenberg heeft ook pasklare antwoorden op specifieke thema’s. Zo dragen we bij meerdere opdrachtgevers bij aan het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Bijvoorbeeld door de schoonmaak volledig duurzaam in te richten met ecologische schoonmaakmiddelen, de microvezeltechniek, dagschoonmaak en aandacht voor de medewerker.

En wat te denken van opdrachtgevers waarbij gastvrijheid een essentieel thema is voor de kwaliteitsbeleving onder hun gasten en bezoekers? Met trainingsprogramma’s leiden we onze medewerkers op tot volwaardige gastheren en –vrouwen die een bijdrage leveren aan de beleving die de opdrachtgever wil neerzetten.

Stoffels Bleijenberg helpt u graag bij het realiseren van uw doelstellingen en denkt net zo graag mee over wat dit betekent voor de invulling van de schoonmaak en andere facilitaire aangelegenheden.

 

Overzicht dienstverlening

Heeft u behoefte aan een helder overzicht van onze dienstverlening? Wilt u graag weten wat Stoffels Bleijenberg uniek maakt? Download dan onze brochure waarin we alle belangrijke informatie hebben gebundeld.

 

 

Direct contact

Wilt u liever direct contact opnemen met één van onze experts. Vraag dan vrijblijvend informatie aan via info@stoffelsbleijenberg.nl of bel: 0118-417 500.

Deel dit artikel: