Investeren

Onderwerpen als kwaliteit, arbo, gezondheid en milieu staan bij ons bovenaan de agenda. We trainen onze medewerkers om ergonomisch verantwoord te werken, we stimuleren dagschoonmaak, we investeren in coaching en opleiding en we stimuleren het gebruik van Ecolabel- en biologisch afbreekbare producten. Zo hebben we een volledig afsluitbare werkwagen Triple T. Deze is gemaakt van nagenoeg volledig afbreekbaar materiaal en is ergonomisch ontworpen voor onze medewerkers.

Vive-lijn

Met onze Vive-lijn bieden we u op veel manieren mogelijkheden om duurzamer schoon te maken.

  • Advies via een Duurzaamheidsscan uitgevoerd door een Duurzaamheidsadviseur.
  • Training in duurzaam & doeltreffend schoonmaken voor zowel kader als uitvoerenden.
  • Kwalitatief uitstekende, duurzame schoonmaakproducten met een Europees Ecolabel.

Wilt u meer informatie over Vive en onze duurzaamheidsscan en - adviseur, trainingen en duurzame producten? Wij informeren u graag.

Investeren in menselijk geluk

We investeren in mensen en menselijk geluk. Wij zien graag dat onze medewerkers gezond en met plezier aan het werk gaan. Dat geldt ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook hen bieden wij graag een fijne werkplek.

Voor onze medewerkers staan alle ontwikkelmogelijkheden open. Wanneer ze meer betrokkenheid willen tonen, krijgen ze de kans om vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid actief mee te werken aan de projecten van Vebego Foundation, zoals het meebouwen aan bijvoorbeeld huizen, scholen of ziekenhuizen in Zuid-Afrika, Ghana, Marokko en Sri Lanka.

Bewuste goede doelen

Wij vinden het belangrijk dat we achter het doel staan van de organisatie, dat de resultaten zichtbaar zijn en dat het doel past bij de waarden van onze eigen organisatie. Daarnaast zoeken we het liefst nog naar een link met één van onze medewerkers, om de betrokkenheid vanuit de eigen organisatie nog meer te vergroten en meer impact te realiseren.

Met Mijn Project ondersteunt Vebego persoonlijke goede doelen van medewerkers binnen hun vrijwilligerswerk of maatschappelijke inzet.

Stichting Jarige Job trakeert kinderen op een zorgeloze en feestelijke verjaardag wanneer ouders daar zelf geen middelen voor hebben. Ook wij vinden het belangrijk dat ieder kind een mooie verjaardag heeft en daarom ondersteunen we Stichting Jarig Job met veel plezier.

Schoonplein: gratis lesproject voor basisscholen

Stoffels Bleijenberg biedt opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein willen we op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor scholen doen.

SchoonPlein is een lesproject voor basisscholen, waarin kinderen aan de slag gaan met het thema ‘leren en leven in een schone omgeving’. Tijdens het project komen kinderen op een creatieve en speelse manier in aanraking met opruimen en schoonmaken. Door deel te nemen aan SchoonPlein worden kinderen zich meer bewust van het belang van een schone omgeving en leren ze hoe zij hieraan kunnen bijdragen. SchoonPlein laat zien dat het schoonhouden van de school iets is wat je samen doet.

Onze schoonmakers op school zijn actief bij het project betrokken, als expert op het gebied van opruimen en schoonmaken. Zij komen in de klas vertellen over hun dagelijkse werk en beantwoorden de vragen van de kinderen. Op deze manier leren kinderen meer over het vak van schoonmaker en krijgen onze medewerkers de waardering die zij verdienen.

Bezoek de website www.schoonplein.nl om meer te weten te komen over dit project.

Deel dit artikel: