onze diensten

Gevelreiniging

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Stoffels Bleijenberg heeft jarenlange ervaring in gevelreiniging en gevelonderhoud. Naast het periodiek reinigen van de gevel kunt u hierbij bijvoorbeeld ook denken aan het verwijderen van graffiti en groene aanslag op stenen. 


Levensduur en uitstraling

Het periodiek laten reinigen van gevels zorgt er enerzijds voor dat de levensduur van de wanden verlengd wordt, ook omdat u minder risico loopt op optrekkend vocht. Anderzijds komt het reinigen van de gevel de uitstraling van uw (bedrijfs-)pand ten goede. Het geeft het aanzien van uw gebouw weer een frisse blik, waarin u met een gerust hart uw gasten kunt ontvangen.informatie schoonmaak aanvraag

Hogedrukreiniging

Bij hardnekkige vervuiling is hogedrukreiniging een beproefde methode. Stoffels Bleijenberg beschikt over een team van goed opgeleide medewerkers die vakkundig te werk gaan. Daarnaast beschikken zij over de juiste apparatuur voor reiniging onder hoge druk. Wij verwijderen hardnekkig vuil door een combinatie van de juiste druk, wateropbrengst en temperatuur van het water af te stellen. Daarbij maken wij altijd gebruik van onthard water, zo blijven er geen kalkresten over na reiniging.

Combineren met glasbewassing

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de gevelreiniging te combineren met glasbewassing, want glas- en gevelreiniging gaan prima samen. Ook met regelmatige glasbewassing verlengt u de levensduur van bijvoorbeeld de kozijnen. Onze werkmethode stemmen we af op het type gebouw, de hoogte en de locatie.

Meer weten over gevelreiniging? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Neem contact met ons op via 0118 417 500 en vraag naar een van onze salesmanagers.

Direct informatie over gevelreiniging aanvragen

Direct informatie over gevelreiniging aanvragen
Re-captcha
Captcha