leisure

Management en services van hospitality

Hospitality management & sevices

Hospitality management
Zou het niet fijn zijn als uw klantervaring het gehele jaar door van het allerhoogste niveau is? Stoffels Bleijenberg beschikt over de juiste kennis en ervaring om dat niveau te bereiken en vast te houden. Het hele jaar door. Met goed opgeleid personeel, efficiënte werkprocessen en oog voor detail geven wij uw klanten de best mogelijk ervaring. Bent u klaar voor de volgende stap in hospitality management?

informatie schoonmaak aanvraag

Dedicated Hospitality management team
Met een grote en stabiele organisatie biedt Stoffels Bleijenberg het fundament om uw hospitality services naar een hoger niveau te tillen. Wij beschikken over een dedicated team voor de horeca en vrijetijdssector. Alle leden van het team hebben de Basisopleiding voor schoonmaak en Basisopleiding hotels-recreatie gevolgd. Daarmee beschikken zijn over de juiste kennis en ervaring en niet geheel onbelangrijk; een zeer klantvriendelijke houding.

Maatwerk aanpak voor alle hospitality services
Geen één organisatie is hetzelfde en vooral voor hotels en vakantieparken is een maatwerkaanpak van groot belang. Stoffels Bleijenberg begrijpt dat en stemt de werkwijze volledig af op uw wensen. Daarnaast adviseren wij u proactief om uw klantervaring verder te verbeteren en naar het hoogste niveau te brengen. Enkele voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen:

• Schoonmaak van hotelkamers en vakantiewoningen
• Aanvullen van verbruiks- en toiletartikelen
• Klein technisch onderhoud
• Verzorging van catering of roomservice
• Ontvangst van gasten bij aankomst
• Verzorging van ophalen en reinigen van linnengoed


Wanneer u meer wilt weten over onze succesvolle aanpak voor hospitality management, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons op 0118-417 500 en vraag naar een van onze Sales Managers.


informatie schoonmaak aanvraag