leisure

De schoonmaak van vakantieparken en bungalows

Schoonmaak vakantieparken en bungalows

De schoonmaak van vakantieparken
De gasten van uw vakantiepark willen zich heerlijk kunnen ontspannen en geen zorgen hoeven maken over hun dagelijkse beslommeringen, dat échte vakantiegevoel. Een goede start van de vakantie begint uiteraard bij een schone, frisse en goed onderhouden vakantiewoning. Vakantiegasten zijn, zoals te verwachten valt, erg kritisch als het aankomt op de woning waarin zij hun vakantie doorbrengen.

informatie schoonmaak aanvraag

Schoonmaak van bungalows
Al onze medewerkers die aan de slag gaan in uw bungalows zijn door ons klaargestoomd voor het schoonmaken in deze veeleisende en dynamische sector. Naast de verplichte Basisopleiding voor Schoonmaak, volgen zij de Basisopleiding Hotels en Recreatie. Daarnaast selecteren we bewust medewerkers die sterk sociaal ontwikkeld zijn en graag in contact staan met mensen en investeren wij in aanvullende opleidingen waar nodig.

Bij het schoonmaken van de bungalows kan er uiteraard ook een controle uitgevoerd worden op materialen, middelen en het functioneren van apparaten. En naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kunnen aanvullende diensten aangeboden worden. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van de bedden, het wassen van de ramen (binnen en buiten), het ophalen en aanleveren van linnengoed, inventaris, kindermeubilair, welkomst- en schoonmaakpakketten of het leveren van sanitaire voorzieningen.

Flexibele en proactieve dienstverlening
De bezettings- én vervuilingsgraad van vakantieparken kent pieken en dalen en dat vraagt om een flexibel schoonmaakconcept en proactieve schoonmakers. Stoffels Bleijenberg begrijpt dit als geen ander en door onze hoge ‘medewerkersdichtheid’ in de regio Zeeland en West-Brabant schakelen we moeiteloos mee met seizoenen en pieken en dalen in uw bezettingsgraad. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Wanneer u meer wilt weten over onze succesvolle aanpak voor de schoonmaak van vakantieparken en bungalows, neem dan vrijblijvend contact met ons op.Laat bijvoorbeeld uw gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons op 0118-417 500 en vraag naar één van onze Sales Managers.


informatie schoonmaak aanvraag