leisure

Schoonmaak en housekeeping voor hotels

Housekeeping en schoonmaak voor hotels

Housekeeping voor hotels
Vaak genoeg blijkt dat het niet eenvoudig is om de housekeeping voor uw hotel goed op orde te houden. Stelt u zich eens voor dat u op dat gebied volledig wordt ontzorgd? Geen gedoe meer met roosters, kamers die tiptop in orde zijn en tevreden hotelgasten. Stoffels Bleijenberg maakt het met housekeeping voor hotels mogelijk.

informatie schoonmaak aanvraag

Schoonmaak voor hotels
Wanneer hotelgasten een niet geleegde prullenbak, een slordig opgemaakt bed of zelfs haren in de wastafel zien, kan dat een reden zijn om direct in te pakken. Schoonmaak in hotels vereist daarom extra aandacht om de gasten een fijn gevoel te geven en de gastvrijheid van het hotel te onderstrepen. Waarom zou u niet onderzoeken of het beter, efficiënter en goedkoper kan?

Housekeeping hotel uitbesteden
Heeft u moeite om op de piekmomenten in bepaalde seizoenen de druk op te vangen? Of zou u het voordeel willen hebben van schaalgrootte om uw uitgaven aan de schoonmaak in uw hotel terug te brengen? Door het uitbesteden van uw housekeeping maakt u gebruik van alle voordelen die wij u als organisatie kunnen bieden.

Wanneer u meer wilt weten over onze succesvolle aanpak voor housekeeping en schoonmaak voor hotels neem dan vrijblijvend contact op. Wanneer u uw gegevens achterlaat op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118-417 500 en vraag naar een van onze Sales Managers.

informatie schoonmaak aanvraag