wij zijn dichtbij

Wij zijn dichtbij

Wij zijn dichtbij

Stoffels Bleijenberg is een regionaal ondernemend schoonmaakbedrijf. No-nonsense, deskundig en dichtbij. Letterlijk dichtbij, want met vele opdrachtgevers, verspreid over de gehele regio Zeeland en West-Brabant, zitten wij altijd bij u in de buurt. Praktisch, want in geval van ziekte, calamiteiten of pieken in de schoonmaak, schakelen wij snel met collega’s in de omgeving voor versterking.

Eén contactpersoon, snel schakelen
Onze kernwaarde dichtbij vertalen wij ook door in onze organisatiestructuur. De platte organisatiestructuur vertaalt zich in een proactieve houding en maakt het mogelijk snel te schakelen en te reageren. U heeft één contactpersoon – de regiomanager – die uw eventuele vragen en onverhoopte klachten direct oppakt met het team op locatie. Zo is snel herstel geborgd. Doordat onze managers zelf ook dichtbij het primaire proces staan, bent u verzekerd van een gesprekspartner die weet waar hij over praat, weet hoe het in de praktijk werkt en bovendien regelmatig bij u aanwezig is. Wij vinden persoonlijk contact namelijk een belangrijke voorwaarde voor een goede samenwerking. Bovendien geeft regelmatige aanwezigheid op de werkvloer ons de kans tijdig bij te sturen en kansen voor verbetering te signaleren en bespreekbaar te maken.  

Betrokken medewerkers voor de beste kwaliteit
De verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening leggen wij laag in onze organisatie. Daar waar de specialisten zitten die de kwaliteit van het werk bepalen. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geven hen de ruimte. Het resultaat is dat onze medewerkers zich nauw betrokken voelen bij hun werk. En dat ziet u terug in de kwaliteit.