Opgeleid personeel

Opgeleid personeel voor maatwerk schoonmaak

Schoonmaken is een vak. Stoffels Bleijenberg investeert dan ook in het opleiden van haar medewerkers. Bij indiensttreding ontvangen onze schoonmaakmedewerkers een basisinstructie schoonmaakonderhoud. Samen met de praktische schoonmaakinstructie wordt aandacht besteed aan de werkkast, het objecthandboek en het logboek. Daarnaast is er vanzelfsprekend aandacht voor de veiligheids- en huisregels. Ambulante objectleiding zorgt vervolgens voor coaching op de werkvloer en frequent contact met het schoonmaakteam. Indien noodzakelijk vindt herinstructie plaats.

Schoonmaakmedewerkers die bij Stoffels Bleijenberg in dienst treden, volgen uiterlijk binnen een jaar na indiensttreding de Basisopleiding. Stoffels Bleijenberg ontwikkelt al jaren haar eigen leerstof, lespakketten, trainingen en methodieken.

Aanvullende opleiding die aansluit bij de kernactiviteit van de opdrachtgever
De basisschoonmaakkennis vanuit de basisopleiding en –instructie vullen wij aan met aanvullende opleidingen, afhankelijk van de opdrachtgever voor wie onze medewerkers werken. Bijvoorbeeld een cursus Engels of Duits voor medewerkers die op een vakantiepark werken, gastvrijheidstrainingen voor onze medewerkers in de zorg of veiligheidstrainingen in bijvoorbeeld de industrie.