Servicemedewerker

Servicemedewerker

Onze dienstverlening stopt niet bij het reinigen van werkplekken, vergaderruimtes, sanitair en uw ontvangstruimtes. Onze medewerkers zijn veelal bij u op locatie aanwezig, zeker als u kiest voor dagelijkse schoonmaak. Dat maakt hen multi-inzetbaar. Bijvoorbeeld voor het klaarmaken van vergaderzalen, het verzorgen van koffie en thee tijdens vergaderingen, het inruimen van de vaatwasser en bestellingen plaatsen voor uw kantine of kantoor. Het zijn allemaal taken die een servicemedewerker prima voor u kan verrichten.


informatie schoonmaak aanvraag

Onze schoonmakers zijn desgewenst ook uw handyman, gastvrouwen en -heren, hostess en receptiemedewerkers. Door het slim combineren van takenpakketten realiseert u winst, richt u uw facilitaire diensten efficiënt in en verzekert u uw gasten van een gastvrij entree.


Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat hier uw gegevens achter  en wij bellen u terug. Liever direct contact? Neem contact met ons op via 0118 417 500 en vraag naar een van onze Sales Managers.