Catering

Catering

Het is de plek waar uw medewerkers samenkomen om te ontspannen in het midden van de werkdag of voor een korte break. Om op een prettige plek te overleggen. Maar het is ook de plek waar u uw gasten wellicht ontvangt en een hapje en drankje aanbiedt na een lange vergadering. Het restaurant of uw kantine. Zowel de sfeer in de ruimte, het assortiment dat u aanbiedt en de service vanuit uw cateringmedewerkers zijn medebepalend voor het werkplezier van uw medewerkers én het gevoel van gastvrijheid dat uw gasten ervaren. Reden genoeg om te kiezen voor een partij die u deze zorg uit handen neemt en de catering voor u verzorgt. Stoffels Bleijenberg verzorgt die catering graag voor u.


informatie schoonmaak aanvraag

Van het samenstellen van het assortiment en de menu’s, de bestellingen, de verkoop, het uitserveren en vanzelfsprekend de schoonmaak van het restaurant of uw kantine: Stoffels Bleijenberg neemt u de volledige zorg voor de catering uit handen. Medewerkers die bij u aan de slag gaan, zijn allen op de hoogte van de geldende hygiëneregels in de keuken en volgden allen de HACCP-opleiding. 


Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor uw catering kan betekenen? Laat hier uw gegevens achter  en wij bellen u terug. Liever direct contact? Neem contact met ons op via 0118 417 500 en vraag naar een van onze Sales Managers.