Reinigen raambekleding

Reinigen raambekleding

Gordijnen, vitrages, lamellen en luxaflex houden gemakkelijk stof vast. Bovendien verkleuren ze door de zon. Regelmatige reiniging voorkomt verwaarlozing en zorgt voor een frisse en representatieve uitstraling van uw bedrijf, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Daarbij verlengt het de levensduur van uw raambekleding.


Stoffels Bleijenberg reinigt uw raambekleding bij u op locatie met een mobiele wasserette en binnen 90 minuten hangt uw raambekleding weer schoon voor het raam. Wij zorgen voor demontage van de raambekleding, reiniging, eventuele reparaties, het aanvullen van ontbrekende of kapotte onderdelen. Uiteraard zorgen wij daarna ook voor de montage van de bekleding.


informatie schoonmaak aanvraag

Afhankelijk van het materiaal en het type raambekleding kiezen wij voor nat wassen, chemisch reinigen, ultrasoon reinigen of mechanisch reinigen. De meeste zachte raambekleding wassen wij nat. In sommige gevallen hebben natuurlijke materialen, die verwerkt zijn in uw raambekleding, een samenstelling waarbij er kans bestaat op onherstelbare kreuk, krimp of vervorming. In dat geval kiezen wij voor chemisch reinigen als veilig alternatief. Harde raambekleding reinigen wij ultrasoon voor het beste resultaat. Met geluidsgolven trillen we het vuil los in een bad met reinigingsvloeistof. Bij mechanische reiniging gebruiken wij borstels om standaard PVC-lamellen te reinigen. Deze behandelen we na met een antistaticum. Vanzelfsprekend maakt Stoffels Bleijenberg in haar advies voor u altijd de keuze voor de meest effectieve en voordelige methode, die past bij uw situatie.


Stoffels Bleijenberg verzorgt onder meer de reiniging van:

  • Overgordijnen
  • Paneelgordijnen
  • Separatiegordijnen
  • Vitrages
  • Lamellen
  • Jaloezieën
  • Silhouette, facette, duette en plissé shades

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen op het gebied van het reinigen van raambekleding? Of wenst u een offerte te ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Neem contact met ons op via 0118 417 500 en vraag naar een van onze Sales Managers.