Periodieke schoonmaak

Periodieke schoonmaak

Naast reguliere, dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Stoffels Bleijenberg ook periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan vloeronderhoud, glasbewassing en dieptereiniging. Dergelijke specialistische reiniging is onder meer noodzakelijk om de levensduur van uw pand, uw vloeren en uw inventaris te verlengen. Bovendien is een schoon en goed onderhouden pand uw visitekaartje. informatie schoonmaak aanvraag

Persoonlijke aandacht en ontzorging

Het team van Stoffels Bleijenberg verzorgt niet alleen de periodieke schoonmaak, maar zet ook een stap extra. Het team wordt aangestuurd door een objectleider die toezicht houdt op de kwaliteit van de schoonmaak en reinigingswerkzaamheden. Daarnaast heeft hij of zij intensief contact met u als klant om waar nodig bij te sturen. Onze medewerkers signaleren daarnaast kleine mankementen zoals een kapotte lamp of deurklink. Zij nemen proactief actie om dit op te lossen.


Advies over periodieke reiniging

Wij adviseren u graag welke frequentie en schoonmaakwerkzaamheden voor uw organisatie relevant zijn. Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118-417 500 en vraag naar een van onze salesmanagers.


Lees meer over de specialistische schoonmaakdiensten van Stoffels Bleijenberg: