Dagelijkse schoonmaak

Dagelijkse schoonmaak

Dagelijks verzorgen onze ruim 900 medewerkers bij honderden opdrachtgevers de dagelijkse schoonmaak. Dit doen we onder andere in kantoren en zorginstellingen, onderwijs en industrie, in leisure en horeca. Iedere branche kent zijn eigen schoonmaakuitdagingen. Daar anticiperen wij op met maatwerk schoonmaak. We kennen de doelstellingen, protocollen en uitdagingen van onze opdrachtgevers en dragen daar met een passend schoonmaakprogramma aan bij. informatie schoonmaak aanvraag

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden

Eén van onze objectleiders stelt samen met u een werkplan op voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Op die manier profiteert u van een efficiënte en tijdbesparende aanpak met optimaal resultaat. Bij dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan:


  • Reiniging van sanitair
  • Stofzuigen of dweilen van vloeren
  • Schoonmaken van keukenapparatuur
  • Legen van prullen- en afvalbakken
  • Verwijderen van kringen en vingerafdrukken op bureau’s

Dagelijkse schoonmaak op maat

Lees hier meer over onze maatwerk schoonmaakaanpak in:Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor uw dagelijkse schoonmaak kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel ons gerust op 0118-417 500 en vraag naar een van onze salesmanagers.