leisure

Leisure & horeca

Schoonmaak in horeca & leisure: uit met het gevoel van thuis

Onze prachtige regio’s zijn een terechte trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland. De fijne indrukken die zij krijgen van onze mooie omgeving moeten zich onverstoord voortzetten achter de deuren van uw vakantiepark, hotel of restaurant. Zodat elke gast zich de koning te rijk voelt. Essentieel is dan ook dat uw partners en leveranciers uw standaarden kennen en zich moeiteloos in uw publiek weten te verplaatsen. Zodat uw gasten zich thuis voelen tijdens hun verblijf of bezoek. De schoonmakers van Stoffels Bleijenberg weten dit gevoel als geen ander voor u te realiseren.

Altijd een schoonmaker die bij u past
Voor onze opdrachtgevers in de horeca en vrijetijdssector staat een dedicated team klaar. Een team van medewerkers dat bekend is met deze branches, onze opdrachtgevers en hun verwachtingen kent en daarmee feilloos op de beleving van gasten inspeelt.

Al deze medewerkers stomen wij met een gedegen opleiding klaar voor het schoonmaken in deze dynamische sector. Naast de verplichte Basisopleiding voor Schoonmaak, volgen al onze medewerkers die in de vrijetijdssector aan de slag gaan de Basisopleiding hotels-Recreatie. Daarnaast selecteren we bewust medewerkers die sterk sociaal ontwikkeld zijn en graag in contact staan met mensen.  Ook investeren wij in aanvullende opleidingen waar nodig. Denk aan een training Engels en Duits om de communicatie met uw gasten te verbeteren. Of aan extra klantgerichtheidstrainingen in gastvrijheid en specifieke maatwerktrainingen.

Flexibel, proactief schoonmaakbedrijf
De bezettingsgraad én vervuilingsgraad van verblijfsaccomodaties kent pieken en dalen. Dat vraagt om een flexibel schoonmaakconcept en proactieve schoonmakers, waarbij de kosten altijd in redelijke verhouding blijven tot de omzet. Een spanningsveld dat Stoffels Bleijenberg als geen ander begrijpt. Door onze hoge ‘medewerkersdichtheid’ in de regio Zeeland en West-Brabant schakelen wij moeiteloos mee met seizoenen en pieken en dalen in uw bezettingsgraad. En wij stemmen onze planning en werkzaamheden vanzelfsprekend in overleg met u af. Zo staat u nooit voor verrassingen: een gegarandeerd hoge standaard tegen scherpe tarieven kosten.

Informatie of offerte aanvragen?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417 500 en vraag naar één van onze Sales Managers.

 


informatie schoonmaak aanvraag

Opdrachtgevers over ons

Golden Tulip de Reiskoffer – Bosschenhoofd
“Het belang van een goede relatie is simpel. Een langdurige samenwerking resulteert in groei en groei is goed voor de continuiteit van beide ondernemingen. Al 15 jaar werkt Golden Tulip de Reiskoffer samen met Stoffls Bleijenberg. Door de goede verstandhouding onderling wordt er altijd gezocht naar de beste oplossingen voor uitdagingen die op de samenwerkingsroute ontstaan.” de heer Douma, general manager Golden Tulip de Reiskoffer 

Hotel Duinoord - Vrouwenpolder
"Sfeer, gezelligheid en kwaliteit komen samen met Hotel Duinoord en Stoffels Bleijenberg."
de heer Wattel, mede eigenaar Hotel Duinoord