food and industry

Food & Industry

Hoge kwaliteitsstandaard voor veilige productie

In de industrie zijn productie en hygiëne onlosmakelijk met elkaar verbonden. In Stoffels Bleijenberg heeft u een partner die de benodigde hoge kwaliteitsstandaard levert, naadloos aansluit op uw processen en vanuit de schoonmaak meedenkt bij het inrichten en verbeteren van uw processen. Want ook wij weten: zonder goede schoonmaak, geen productie.

Niet voor niets heeft Stoffels Bleijenberg een dedicated team opgericht voor de industrie. Deze tak van sport vraagt om een dermate specialistische aanpak, dat wij alleen medewerkers selecteren voor dit werk die gemotiveerd zijn, passie hebben voor de wereld waarin zij werken en opgeleid zijn om die kwaliteit te leveren die vereist is. Vanuit onze ervaring en expertise verzorgen wij daarnaast continu voor coaching-on-the-job en aanvullende opleidingen en trainingen.

Informatie of offerte aanvragen?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417 500 en vraag naar één van onze Sales Managers.


informatie schoonmaak aanvraag 

Zonder goede schoonmaak geen productie

Het schoonmaakprogramma en de frequentie stellen we samen met u vast. Daarbij zijn uw processen en protocollen leidend. Schoonmaken volgens de strenge HACCP-normen met garanties voor veiligheid, hygiëne en continuïteit van het productieproces is een vak dat wij verstaan. Stoffels Bleijenberg zorgt voor een naadloze aansluiting op uw processen en borgt op deze wijze de continuïteit van uw productieproces en de kwaliteit van uw product.

Stoffels Bleijenberg heeft jarenlang ervaring in de (voedingsmiddelen-)industrie. Zo werken we voor de vis- en schaaldierenindustrie, de vleessector en aardappelverwerkende bedrijven.