onderwijs

Onderwijs

Dynamisch schoonmaken op school

Op school bruist het. Honderden leerlingen werken er aan hun toekomst. Zij en de leerkrachten maken daarbij intensief gebruik van lokalen, het sanitair, collegezalen, computerruimtes en bijvoorbeeld de sportzaal. Om ervoor te zorgen dat zij optimaal presteren, is het noodzakelijk uw schoonmaakonderhoud goed te organiseren. Dat betekent meer dan dagelijks schoonmaken volgens een vast programma. Meebewegen op het ritme van het onderwijs is een vereiste. Stoffels Bleijenberg heeft ruime ervaring in het schoonmaakonderhoud van onderwijsinstellingen en opereert zowel op peuterspeelzalen, basisscholen, middelbare scholen en speciaal onderwijs.

Meebewegen met actualiteit

Stoffels Bleijenberg kent de dynamiek van het onderwijs en begrijpt uw uitdagingen. Dat vertaalt zich in een flexibel schoonmaakprogramma, waarmee wij altijd inspelen op actuele gebeurtenissen. Ouderavond? Open dag? Sportevenement? Examens? Wij zorgen ervoor dat uw gebouw zowel vooraf als na afloop straalt. Vakantie? We verlagen de frequentie, maar gebruiken deze ruimte voor grondig periodiek onderhoud, zodat uw school weer klaar is voor een frisse start.

Kostenbeperking en efficiency

De overheid verwacht dat u professioneel en kostenbesparend opereert. Stoffels Bleijenberg zoekt dan ook doorlopend naar de manier om zo efficiënt mogelijk het beste resultaat te bereiken. We helpen u graag met het stellen van prioriteiten en zoeken continu – ook als wij al langer bij u aan de slag zijn – naar verbetering van uw en onze processen die de schoonmaak ten goede komen. 

Informatie of offerte aanvragen?

Nieuwsgierig wat Stoffels Bleijenberg voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en wij bellen u terug. Liever direct contact? Bel dan op 0118-417 500 en vraag naar één van onze Sales Managers.


informatie schoonmaak aanvraag

Een investering die zich terugverdient

Een schone school draagt bij aan de prestaties van uw leerlingen, studenten en medewerkers. Het zorgt voor verlaging van het ziekteverzuim en verlengt de levensduur van uw vloeren en inventaris. Schone ventilatiesystemen zorgen bovendien voor schone lucht. Daarnaast verhoogt een frisse, schone en professionele uitstraling van uw school de trots van medewerkers, leerlingen, hun ouders en de directie van de school. Investeren in een schone school is een investering die zich dus dubbel en dwars terugbetaalt.

SchoonPlein

Stoffels Bleijenberg biedt haar opdrachtgevers in het basisonderwijs kosteloos het lesproject SchoonPlein aan. Dit lesproject is ontwikkeld door de Vebego Foundation. Met het aanbieden van SchoonPlein wil Stoffels Bleijenberg op een unieke en aansprekende manier iets extra’s voor haar scholen doen.